2 ani de încredere în Reșița

25
apr
Make Better Reșița: 2 ani de încredere în regenerarea orașului
Make Better Reșița: 2 ani de încredere în regenerarea orașului
  • mkbt
  • 198 Views
  • 0 Comment
  • local development strategy . Make Better Resita . orase mici . regenerare urbana . shrinking cities . urban regeneration .

La finalul a doi ani de proces de regenerare urbană, MKBT: Make Better și Primăria Reșița au organizat un eveniment de bilanț și au explorat și validat – împreună cu reprezentanți ai comunității, antreprenorilor, instituțiilor și ONG-urilor locale – pașii următori necesari pentru regenerarea orașului. La Reșița. Regenerarea orașului, Conferința de bilanț, 20 aprilie 2018.

Pe lângă recapitularea etapelor parcurse și a acțiunilor deja întreprinse, evenimentul, găzduit de Primăria Reșița, a prilejuit și prezentarea unui exemplu de proiect de regenerare urbană din România și desfășurarea a patru grupuri de lucru pentru generarea de idei și recomandări de viitor.
În urma discuțiilor au reieșit o serie de principii de lucru pentru demersurile viitoare de regenerare urbană, dar și proiecte concrete, care pot fi implementate în perioada imediat următoare, care să continue sau să completeze demersurile de până acum.

frame photo

Câteva dintre aceste idei vor putea fi consultate în curând în Raportul celor doi ani de planificare pentru regenerare urbană MKBT: Make Better Reșița.

Foto Oameni pentru Reșița, 20 aprilie 2018 (copyrght MKBT: Make Better)