Page title

24
mar
Ne extindem echipa:  căutam responsabil comunicare!
Ne extindem echipa: căutam responsabil comunicare!
  • mkbt
  • 2232 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Ne extindem echipa: căutăm un nou coleg/colegă care să sprijine mai buna comunicare a proiectelor și inițiativelor noastre!

Am realizat că pentru a avea impact maxim în comunitățile în care lucrăm, comunicarea și promovarea eforturilor și resurselor generate de noi este esențială. Așadar am decis să ne extindem echipa cu o persoană care ne-ar putea da o mână de ajutor în acest sens.

Profilul ideal:
> Este tânăr/ă, cu pasiune și zvâc în ale comunicării și relațiilor publice;
> Este organizat/ă, dezinvolt/ă, creativ/ă, entuziast/ă, cu multă inițiativă și dorință de învățare;
> Găsește motivație în a lucra pe proiecte cu impact în comunitate, are disponibilitate de bătut țara cu noi și lucrat la firul ierbii;

Experiență precedentă:
> Ne-am bucura să luam în echipa noastră tineri/tinere trecuți prin organizații non-guvernamentale și initiative civice, cu interes și oarece expunere la societatea civilă din România;
> Să fi coordonat sau contribuit în elaborarea de materiale de prezentare/rapoarte/articole/conținut de website și rețele sociale; Implicarea în acțiuni ce implică relație cu media, organizare de evenimente și fundraising sunt un mare avantaj;
> English is a must.
> Lucrul în echipă dovedit în proiecte și contexte diverse.

Atribuții în cadrul echipei:
Per total, dorim ca noul coleg/noua colegă să ne ajute să comunicăm mai bine, și spre mai mare impact, activitatea și proiectele noastre. Așadar atribuțiile vor fi de tipul următor:
– Elaborarea și coordonarea implementării planurilor de comunicare ale proiectelor;
– Coordonarea comunicării cu publicul țintă al proiectelor și partenerii implicați;
– Elaborarea /actualizarea materiale de comunicare (eg. broșuri, postări de Facebook, articole pentru website, rapoarte de prezentare);
– Comunicarea și coordonarea voluntarilor implicați în implementarea proiectelor;
– Contribuții la creșterea vizibilității proiectelor prin rețele sociale și interacțiune cu presă;
– Contribuții la organizarea evenimentelor ce țin de proiectele în implementare.

• Cine suntem:
Un grup de entuziaști în ale dezvoltării și regenerării urbane care activează atât ca firmă de consultanță (MKBT.ro) cât și entitate non-profit (CRIDL.org). Câteva dintre proiectele pe care dorim să le comunicăm mai bine sunt: www.seismic-alert.ro și www.incredereinfagaras.ro.

• Oferim:
Contract de muncă flexibil, part time, pe o perioada de 6 luni cu posibilitate de prelungire. Activitatea va începe în decursul lunii mai 2017.

Dacă ești interesat/ă și disponibil/ă, lasă-ne mai jos câteva informații despre tine completând acest formular până pe 10 aprilie 2017.
Căutăm și apreciem răspunsuri deschise și oneste, care să ne spună mai mult despre tine ca personalitate și aspirații, nu doar linii de experiență de lucru precedentă.
Mulțumim pentru interes!