Despre MKBT

MKBT: Make Better este o organizație ce activează în domeniul dezvoltării și regenerării urbane în România, înființată în aprilie 2014. Mai precis, conturăm, validăm și coordonăm procese de regenerare și dezvoltare prin care cât mai multe orașe din România să devină cea mai bună versiune a lor posibilă și cel mai bun loc pentru locuitori.

Oferim asistență tehnică în dezvoltare locală atât entităților publice cât și private.

Pornim de la înțelegerea aprofundată a nevoilor și specificului comunităților locale în care lucrăm. Recunoaștem, în același timp, interconectivitatea provocărilor locale cu cele globale. Astfel, soluțiile propuse de noi sunt ancorate în bunele practici internaționale, punând în valoare – într-o manieră integrată și sustenabilă – cunoașterea și resursele locale.

În cei patru ani de activitate de până acum, am lucrat în peste 30 de comunități din România sprjinind autorități locale, ONG-uri sau chiar companii în a înțelege mai bine comunitățile în care activează și a genera strategii, programe și servicii pentru regenerarea acestora.

MKBT sprijină la nivel strategic cât și operațional:

+  Autorități publice locale

în conceperea, organizarea și implementarea inițiativelor de dezvoltare și de regenerare a comunităților pe care le    deservesc;

+  Companii

în a își îmbunătăți deciziile de localizare, precum și în a contribui la bunăstarea comunităților             în care sunt prezente;

+  Autorități centrale

în formularea și implementarea    de politici și programe în sprijinul comunităților locale;

+  ONG-uri, în documentarea aprofundată a nevoilor comunităților deservite, direcționarea activităților, promovarea unei mai bune înțelegeri a nevoilor comunitare, precum și în monitorizarea și evaluarea impactului acțiunilor și proiectelor.

Consultă aici câteva tipuri de servicii pe care le putem acoperi și modul în care am putea colabora în caz că ai o idee pentru orașul sau comunitatea ta!