Despre MKBT

MKBT: Make Better e un start-up în dezvoltare și regenerare urbană în România, ce combină cunoaștere avansată, pasiune, dedicare și viziune îndrăzneață în a adresa cele mai stringente provocări ale orașelor noastre. Oferim asistență tehnică în dezvoltare locală atât entităților publice cât și private. Abordarea noastră se bazează pe inovare în procesele de planificare strategică, precum și în cele de concepere și implementare a proiectelor de dezvoltare locală.

Pornim de la înțelegerea aprofundată a nevoilor și specificului comunităților locale în care lucrăm. Recunoaștem, în același timp, interconectivitatea provocărilor locale cu cele globale. Astfel, soluțiile propuse de noi sunt ancorate în bunele practici internaționale, construind armonios și sustenabil pe cunoașterea și resursele locale.

MKBT sprijină la nivel strategic cât și operațional:

+  Autorități publice locale, în conceperea și implementarea inițiativelor de dezvoltare și regenerare a comunităților pe care le deservesc;
+  Companii, în a își îmbunătăți deciziile de localizare, precum și în a contribui la bunăstarea comunităților în care sunt prezente;
+  Autorități centrale, în formularea și implementarea de politici și programe în sprijinul comunităților locale;
+  ONG-uri, în a își îmbunătăți direcționarea activităților, a cultiva o mai bună înțelegere a nevoilor comunitare pe care le servesc, precum și în a monitoriza și evalua impactul acțiunilor acestora.