Page title

15
mai
Anunț echipe selectate în programul Deschis!
Anunț echipe selectate în programul Deschis!
  • mkbt
  • 1637 Views
  • 0 Comment
  • No tags

Iată care sunt cele șapte echipe selectate în programul Deschis! Program de capacitare și mentorat pentru revitalizarea de patrimoniu construit latent:

Asociația Vecinătatea Femeilor din Saschiz, cu Cetatea de Refugiu din Saschiz
Asociația Prietenii Mocăniței, cu Gara Cornățel
Asociația Colinele Transilvaniei, cu fosta școală din Angofa
Asociația Cutia de Proiecte – Project Bag, cu Conacul Henter din Sântimbru
Asociația Galeria Artep, cu două foste gospodării din satul Șona
Asociația Renascendis, cu ansamblul bisericii evanghelice fortificate din Felmer
Asociația Institutul de Cercetare Făgăraș, cu fosta școală din Calbor

Le mulțumim tuturor aplicanților, care au depus un efort considerabil pentru a se înscrie în program și le urăm tuturor mult succes în făurirea viziunii de revitalizare!

Vom reveni către echipele care au fost selectate în program cu un calendar de activități pentru următoarele luni de lucru împreună și alte detalii administrative.

Echipele care nu au fost selectate (precum și cele selectate) în Deschis! sunt invitate și foarte încurajate să țină aproape de comunitatea de practică și de învățare Latent/Emergent, întrucât urmează două sesiuni foarte valoroase: în luna mai, vorbim despre importanța evaluării impactului pe care îl au acțiunile noastre de revitalizare în comunitate, prin prisma metodologiei de analiză a rețelelor sociale, iar în luna iulie vom aborda speța patrimoniului feroviar latent, considerând atât prevalența căilor ferate abandonate din țara noastră și nu numai, cât și potențialul lor uriaș de conversie.