Page title

09
apr
Lansare apel de proiecte: DESCHIS!
Lansare apel de proiecte: DESCHIS!
  • mkbt
  • 4582 Views
  • 0 Comment
  • No tags

MKBT, în parteneriat cu Synerb, lansează astăzi apelul de proiecte pentru Deschis! Program de capacitare și mentorat pentru revitalizarea de patrimoniu construit latent.

Deschis! se adresează inițiativelor de pe raza ecodestinațiilor din Programul Național de Dezvoltare a Destinațiilor de Ecoturism (Băile Tușnad și Împrejurimile, Eco Maramureș, Pădurea Craiului, Colinele Transilvaniei, Țara Dornelor, Țara Hațegului – Retezat și Ținutul Zimbrului), și care urmăresc promovarea ecoturismului și creșterea efervescenței civice prin activitatea lor.

⸻ Găsește mai jos formularul de aplicare, ghidul aplicantului, precum și toate documentele necesare. Termenul limită este 28 aprilie.

Deschis! face parte din HSSP – Heritage Stewardship Support Program, o inițiativă mai amplă, care cuprinde alte două componente, care țin de facilitarea unui cadru general favorizat inițiativelor de revitalizare: 1) consolidarea comunitatății de practică Latent/Emergent, 2) crearea unui cadru legal și de politică publică pentru valorificarea patrimoniului latent. Programul este finanțat de Romanian American Foundation.

Dacă vrei să afli mai multe și să cunoști și echipa de proiect, te invităm în 16 aprilie, în intervalul 15:00-16:30, la evenimentul online de lansare și Q&A. Vom vorbi despre oferta și calendarul programului, despre cum te vor sprijini echipele MKBT și Synerb, dar și mentorii din program. O să întâlnești mai multe echipe active în revitalizare și o să simți deja cam care sunt potențialul și forța lucrului nostru împreună. AICI este link-ul de înregistrare la eveniment.

Mult succes tuturor!

Ghidul aplicantului: AICI
Formular de aplicare: AICI
Model scrisoare acord proprietar: AICI
Declarație de eligibilitate: AICI